de concertzender (partner)

De winnaars van de verschillende categorieën ontvangen naast de hoofdprijs óók een optreden op De Concertzender. De Concertzender is een digitale radiozender die klassieke muziek, oude muziek, jazz, wereldmuziek, chanson, nieuwe muziek en popmuziek uitzendt. De zender beperkt zich niet tot populaire stromingen en bewandelt ook de minder gebaande paden. Onder het motto ‘herkennen en verkennen’ wordt de luisteraar dagelijks een breed muziekpalet voorgeschoteld, van gekend tot nog ongekend en in alle maten en soorten. Zo biedt de Concertzender een grenzeloos muziekpodium, voor de échte muziekliefhebbers.

vrienden van muziekschool amsterdam (sponsor)

De Vrienden van Muziekschool Amsterdam dragen er aan bij dat zoveel mogelijk Amsterdamse kinderen en jongeren het plezier van muziek maken kunnen ontdekken, en hun talent kunnen ontwikkelen.

kunstbende (partner)

De groep die in categorie 2 pop/jazz wint, plaatst zich(mits de groep aan de voorwaarden voldoet) direct voor de Amsterdamse voorronde van Kunstbende op 15 april. Kunstbende is een netwerkorganisatie die jong, creatief talent ontdekt, ontwikkelt en exposeert. De kern van de organisatie is een landelijke talentenwedstrijd voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar. Winnaars van Kunstbende worden begeleid om hun talent verder te ontwikkelen en kunnen hun vaardigheden tonen op een groot podium.

terpstra muziek (sponsor)

Terpstra Muziek sponsort de hoofdprijs van €500 voor de winnende groep in de oudste categorie van pop/jazz. Terpstra Muziek is dé muziekwinkel van Noord-Holland met een gigantisch aanbod in muziekproducten, gespecialiseerd in blaas- en slaginstrumenten.