Nieuwsoverzicht

Data Amsterdamse Muziekprijs 2018

In maart 2018 is er weer een nieuwe editie van de Amsterdamse Muziekprijs – dé battle voor alle Amsterdamse kinderen en jongeren tot en met 16 jaar die samen muziek maken.

Lees meer

The Extraordinary Rejects op AT5

Als onderdeel van de Amsterdamse Muziekprijs hielden we een Online Battle, met als prijs: een tv-opname op AT5! The Extraordinary Rejects waren de grote winnaars. Check de video.

Lees meer

Video: Swinging Aliens geven tips!

We gingen langs bij de Swinging Aliens die vorig jaar meededen aan de Amsterdamse Muziekprijs. Al swingend gaven deze aliens een aantal handige foefjes om te winnen!

Lees meer

Jury compleet!

De jury voor de finale van de Amsterdamse Muziekprijs is bekend! En we zijn best wel heel erg trots op de grote namen die straks in de jurystoelen zitten. Dat zijn namelijk niemand minder dan Harpist Remy van Kesteren, Singer /songwriter Anna Rune en componist Selim Doğru!

Lees meer

optredens editie 2016

Tijdens de Amsterdamse Muziekprijs 2016 waren er fantastische optredens! Van talentvolle kleintjes, tot steengoede rockers. Alles kwam voorbij in de finale op het grote podium van het DeLaMar Theater. Hieronder een greep uit de performances van vorig jaar!  ...

Lees meer

binnenkort: de juryleden

Wie o wie zijn de mensen die jullie straks gaan beoordelen? Wordt het billen bij elkaar knijpen of complimentjes vangen? Spannend! Maar of je nu door gaat naar de finale of niet, tips geven de juryleden je altijd!

Lees meer