Klezmagic Junior

Het Klezmagic Junior ensemble bestaat uit jonge, talentvolle jongeren. Het ensemble ontstond in 2013 en sindsdien komen de leden, tussen de 9 en 13 jaar, wekelijks op maandag naar Muziekschool Amsterdam voor ensemble-les. Klezmagic Junior speelt, ja heus,  Klezmermuziek en muziek uit Oost-Europa. Bereid je voor op speciale Klezmer en Balkan akkoorden en ritmes én mooie dans- en feestmuziek! Het ensemble repeteert onder leiding van Emirhan Tuga.

Wonderful Music

Wonderful Music is een groep enthousiaste violisten die steeds beter met elkaar musiceren en écht van muziek houden. Wonderful music heeft twee keer de Amsterdamse Muziekprijs gewonnen. Zij bestaan al vijf jaar en spelen klassieke muziek afgewisseld met wereldmuziek. Check hier een filmpje van Wonderful music!

Het Harpensemble

Het Harpensemble van de Muziekschool Amsterdam bestaat uit leerlingen die al meerdere jaren les hebben. Ze treden regelmatig op en spelen allerlei verschillende stijlen. Het repertoire omvat klassieke muziek, Zuid-Amerikaanse volksmuziek, maar ook filmmuziek en meer hedendaagse stukken. De leeftijd varieert van 13 tot 16 jaar.