Jazz Kidz

 De Jazz Kidz is de jongste Jazz Big Band van Muziekschool Amsterdam. De kinderen zijn gemiddeld 9 tot 12 jaar. Voor de meeste van hen zijn dit de eerste stappen in het samenspelen. Maar, voordat het eerste seizoen achter de rug is hebben ze al verschillende zalen in vuur en vlam gezet met swingende en groevende optredens!
Check hier een filmpje van Jazz Kids!

De kids van Amsterdam Oost

Als muziekgroepje gestart in 2007, zijn de kinderen van toen gevlogen en hun droom achterna gegaan. De één op het gebied van muziek, de ander op het gebied van dans en studie. Bijna 10 jaar later staat er een nieuwe groep kinderen die net als de vorige groep, klaar zijn voor hun allereerste wedstrijd. Als muziekgroep vormen deze kinderen al dansend, zingend en drummend een super vrolijk clubje. Gestart vanuit de Wijkaanpak met 19 kinderen, zijn we nu bijna 10 jaar verder en delen we met passie, liefde en geduld onze talenten.

The Other Ones

The Other Ones startte in september 2014. De Band bestaat uit Vrishin (zang), Benjamin (gitaar), Rover (gitaar), Ruben (bas) en Finn (drums) en wordt gecoacht door Evert Veldkamp. De band heeft een breed repertoire van Soulmuziek tot Hard Rock en ze staan te popelen om te mogen spelen. Check hier een filmpje van The Other Ones!