The Other Ones

(winnaar cat. t/m 14 jr)

The Other Ones startte in september 2014. De Band bestaat uit Vrishin (zang), Benjamin (gitaar), Rover (gitaar), Ruben (bas) en Finn (drums) en wordt gecoacht door Evert Veldkamp. De band heeft een breed repertoire van Soulmuziek tot Hard Rock en ze staan te popelen om te mogen spelen.

Check hier een filmpje van The Other Ones.

BammBamm

(winnaar cat. 15 & 16 jr)

Een combo van de Jazz Academy bestaande uit jazzfanaten tussen de 12 en 16 jaar die al op meerdere festivals stonden. Ze spelen jazzclassics met huiveringwekkend goede impro’s en hier en daar een touch of funk.

Check hier een filmpje van BammBamm.

Jazz Kidz

(finalist cat. t/m 14 jr)

Jazz Kidz is de jongste Jazz Big Band van Muziekschool Amsterdam. De kidz zijn gemiddeld 8 tot 12 jaar. Voor de meeste van hen zijn dit de eerste stappen in het samenspelen. Maar vergis je niet: ze hebben al verschillende zalen én festivals in vuur en vlam gezet met swingende en groevende optredens!
Check hier een filmpje van Jazz Kids.

The New Generation

(finalist cat. t/m 14 jr)

The New Generation bestaat sinds september 2016. De band bestaat uit een zangeres, bassist, drummer, gitarist en een saxofonist. Deze nieuwe generatie is een Junior Academy band van Muziekschool Amsterdam.
Check hier een filmpje van The New Generation.

After the silence

(finalist cat. 15 & 16 jr)

After the Silence is een jonge band waarvan alle getalenteerde jongeren in Amsterdam wonen. Deze jongeren willen uiteindelijk in de Pop Academy komen van Muziekschool Amsterdam.

Check hier een filmpje van After The Silcence.

Nailin`Failin`

Nailin`Failin` is een 6-koppige pop/rock coverband van Muziekschool Noord. De band bestaat uit Tom en Luuk op toetsen, Oscar op de drums, Nora op gitaar, Amelie doet vocals en Demian zit op de bas. Sinds september 2017 bestaat het bandje in de huidige samenstelling. De groep timmert lekker aan de weg onder leiding van bandcoach Anton Titsing.  Alle groepsleden hebben ook instrumentale les op Muziekschool Amsterdam Noord.

Check hier een filmpje van Nailin `Failin`.

CSB Music Factory

Deze groep is (grotendeels) ontstaan doordat we een naschoolse muziekactiviteit zijn gestart waar leerlingen zich voor kunnen inschrijven. De leerlingen zijn gemotiveerd, enthousiast, gaan goed met elkaar om en zijn vooral heel erg leuk om mee te werken! Er zijn ex-leerlingen die muziek als examenvak hadden gekozen van onze school die (ook) helpen bij de Music Factory. Maakt het ook erg leuk!

Check hier een filmpje van CSB Music Factory.

Harland Overdrive

Wij zijn vijf  jongens van vijftien en zestien jaar die heel erg genieten van met elkaar muziek maken. We spelen voornamelijk Blues en Rock.

Check hier een filmpje van Harland Overdrive.

Vocalirious

(finalist cat. 15 & 16 jr)

Vocalirious is een gemengd tiener popkoor met een mooi emotioneel geluid. De groep zingt bijzondere popstukken en alléén als het anders dan anders is, is het goed genoeg voor ze! Denk qua muziek aan Pentatonix, jazz, a capella en mash-ups  in mooie overtuigende zang-arrangementen. Een klein maar fijn jeugd popkoor met een gebalanceerde en verfijnde sound!

Check hier een filmpje van Vocalirious.

Rosan, Stef en Levin

Onze groep is ontstaan tijdens de muziekles op school. Onze docent vroeg wie het leuk zou vinden om mee te doen aan de Amsterdamse Muziekprijs. Dat zagen wij wel zitten en we zijn een liedje gaan schrijven! We hebben al eerder met elkaar gespeeld op de Akoestische Muziekavond van onze school (het Hyperion). We hebben dus niet zo heel vaak met elkaar gespeeld, maar we vinden het wel een hele leuke uitdaging om mee te doen met de Amsterdamse Muziekprijs!

Check hier een filmpje van Rosan, Stef en Levin.