Shishani Vranckx (jurylid)

Shishani is een getalenteerde singer-songwriter. Haar roots liggen in Namibië en België maar Shishanti is grotendeels opgegroeid in Nederland. Met haar nummer ‘Minority’ sleepte ze tijdens de Namibian Annual Music Awards twee nominaties in de wacht. Ze ontving daarnaast tal van prijzen, zowel lokaal als internationaal, waaronder de eerste prijs tijdens Last Band Standing & singer-songwriter competitie ‘Mooie Noten’. Shishani was tevens finaliste van de prestigieuze Radio France International Discovery Awards. Tijdens haar carrière heeft Shishani internationaal opgetreden tijdens evenementen als het Africa Festival in Wurzburg (Duitsland), Glastonbury Festival (UK), Lake of Stars (Malawi), Roots Open Air Festival (Nederland) en in vele andere landen, waaronder Frankrijk, Tsjechië, Polen, Ierland, Griekenland, Italië, India, Marokko, Jordanië, Kenia, Zuid-Afrika en haar thuislanden, Nederland, België en Namibië.