heb jij je vrijkaarten voor de finale al gereserveerd?

De betaalde kaarten voor de finale van de Amsterdamse Muziekprijs in het DeLaMar Theater zijn uitverkocht

heb jij je vrijkaarten al gereserveerd? 
Elke deelnemer heeft recht op twee vrijkaarten voor toejuichers in de zaal. De link naar het aanmeldformulier is in een mail naar de groepsleiders gecommuniceerd. De groepsleider is vervolgens verantwoordelijk voor de verspreiding van de link onder de leden van zijn groep.

vrijkaarten ophalen finaledag
Heb je één of twee vrijkaarten aangevraagd, of heeft iemand anders dat voor jou gedaan? Haal ze dan op bij de Muziekschool Amsterdam balie in het DeLaMar Theater op de dag van de finale vóór 12:45 uur. Je hoeft niks mee te nemen: vermelding van de naam van de persoon die de kaarten heeft aangevraagd is voldoende.