Categorie 2 jazz/pop

Funk It Up

Wij zijn Funk It Up en nu een half jaar bij elkaar. We komen elke maandagavond samen om te oefenen. De band bestaat uit Amber Moyston Johnson (zang), Femke van Someren (zang), Joran de Ruiter (elektrische gitaar), Milika de Ruiter (altsaxofoon), Stef Deuring (altsaxofoon), Lars Beerepoot (toetsen), Mischa olde Hanhof (drums) en Gijs. We worden tijdens de repetities begeleid door Réné Brijker (basgitaar). We spelen veel pop en funkmuziek. Tijdens de voorrondes spelen we drie leuke nummers. We hebben er allemaal veel zin in en hopen dat jullie zullen genieten! Check hier een filmpje van Funk It Up!

Talk less, Live more

Deze leuke groep leerlingen komt vaak in de pauzes of na schooltijd bij elkaar om muziek te maken! Check hier een filmpje van Talk less, Live more!

Fjäck

Aan het begin van dit schooljaar werden de bandleden van deze band bij elkaar gezet. Het klikte meteen! Ze spelen vooral rock (Classic rock/indi rock), maar daarnaast schrijven en spelen ze ook veel eigen nummers.

The Extraordinary Rejects

Wij zijn The Extraordinary Rejects en we zijn ongeveer een half jaar samen. We komen van de popschool DSOPM met begeleiding van Victor Dirks. Eline en Babette spelen gitaar, Tom drumt en zingt, Annju speelt contrabas, bas en piano en Noëlla speelt gitaar en bas en zingt. Al deze verschillende achtergronden komen samen in onze band: The Extraordinary Rejects. We besloten om ons naast de optredens bij DSOPM op te geven voor bandcompetities. Zo zijn we bij de Amsterdamse Muziekprijs gekomen. Wij spelen vooral rock en punk covers maar we schrijven ook eigen nummers. Bij de voorrondes spelen wij een eigen nummer; “Still need you”. Hopelijk brengen we je een spetterend optreden! Check hier een filmpje van The Extraordinary Rejects!

After the Silence

After the Silence is een jonge band waarvan alle getalenteerde jongeren in Amsterdam wonen. Deze jongeren willen uiteindelijk in de Pop Academy komen van Muziekschool Amsterdam.

Sunday Fee

Jazz is fun, but serious fun! Deze JUPpy’s (Jazz-Upcoming-Professionals) gaan voor een spetterend optreden. De bandleden: Anna-luna (12) op trompet zette in 2015 Paradiso op zijn kop met Jungle by night, uitgezonden bij Zapp-TV. Mischa de tenor saxofoon, die zowel klassieke noten blaast bij het AYSO, alsook in de bigband Jazz Juniors van Peter Guidi speelt. Joep op piano speelt al 5 jaar in de bigbands van Peter Guidi mee. Melle op basgitaar speelt slechts 2 jaar en is nu al toegelaten tot de Jazz Academy van Muziekschool Amsterdam. Lucas, de oudste van het combo, swingt sinds 4 jaar de pan uit op drums. Check hier een filmpje van Sunday Fee!

Urban

Urban is een spetterende Academie band met creatieve jongens . De groep bestaat nu twee jaar.