Categorie 1 jazz/pop

Jazz Kidz

 De Jazz Kidz is de jongste Jazz Big Band van Muziekschool Amsterdam. De kinderen zijn gemiddeld 9 tot 12 jaar. Voor de meeste van hen zijn dit de eerste stappen in het samenspelen. Maar, voordat het eerste seizoen achter de rug is hebben ze al verschillende zalen in vuur en vlam gezet met swingende en groevende optredens! Check hier een filmpje van Jazz Kidz!

Give up the Funk

De spetterende band Give up the Funk van het Muziekpakhuis bestaat in deze bezetting sinds september 2016. De groep speelt nummers van bekende artiesten zoals Adèle. Maar ook jazz, latin en groovy nummers van onder andere Quincy Jones, The Average White band en the New Cool Collective zitten in het repertoire. Give up the Funk heeft een hele eigen klank. Check hier een filmpje van Give up the Funk!

Groove Indigo

Groove Indigo bestaat drie jaar, gecoacht door Muziekschool docent Pall Gudmundsson. Spil van de band is Robin op de elektrische bas, Gwen en Willem zijn de twee drummers en achter het keyboard zit Yan. Hun laatste aanwinst is Rocco op de elektrische gitaar. Het is een hechte club jonge musici die de band als een sociale happening ervaren. Dit is allemaal terug te horen in de ontspannen manier van spelen en in de presentatie van het relaxte repertoire.

De schone net gewassen ijsberen van de Noordpool

De schone net gewassen ijsberen van de Noordpool bestaan sinds september 2016. De band bestaat uit een zangeres, bassist, drummer, gitarist en een saxofonist. Deze ontzettend schone ijsberen zijn een Junior Academy band van Muziekschool Amsterdam.

Infinity

Op de CSB – Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert, wordt veel muziek gemaakt en ontstaan er diverse bandjes. Deze band is een samenwerking van de kopklas leerlingen en een tweede en derde klasser. Bijna alle leerlingen hebben de instrumenten in drie weken leren bespelen.

The Other Ones

The Other Ones startte in september 2014. De Band bestaat uit Vrishin (zang), Benjamin (gitaar), Rover (gitaar), Ruben (bas) en Finn (drums) en wordt gecoacht door Evert Veldkamp. De band heeft een breed repertoire van Soulmuziek tot Hard Rock en ze staan te popelen om te mogen spelen. Check hier een filmpje van The Other Ones!

De kids van Amsterdam Oost

Als muziekgroepje gestart in 2007, zijn de kinderen van toen gevlogen en hun droom achterna gegaan. De één op het gebied van muziek, de ander op het gebied van dans en studie. Bijna 10 jaar later staat er een nieuwe groep kinderen die net als de vorige groep, klaar zijn voor hun allereerste wedstrijd. Als muziekgroep vormen deze kinderen al dansend, zingend en drummend een super vrolijk clubje. Gestart vanuit de Wijkaanpak met 19 kinderen, zijn we nu bijna 10 jaar verder en delen we met passie, liefde en geduld onze talenten.

No Limit

No limit is maar vier woorden: energy, love, friendship and power!