Winnaars voorronde Amsterdamse Muziekprijs bekend

Er loopt nogal wat jong muzikaal talent rond in Amsterdam, zo bleek maar weer tijdens de voorronde van de Amsterdamse Muziekprijs. Maar ook de fun die de kids en jongeren met hun groep hadden, zowel voor als achter de schermen maakte de voorronde leuk. In elke categorie zijn drie finalisten naar voren gekomen. Deze groepen battlen op 19 maart 2017 tegen elkaar in het, ja heus, DeLaMar Theater!

GEFELICITEERD!

Meteen kaarten bestellen voor de finale op zondag 19 maart in het DeLaMar Theater? Dat kan hier.
Let op: elke deelnemer heeft recht op (max.) 2 vrijkaarten. De link naar het aanmeldformulier is in een mail naar de groepsleiders gecommuniceerd. Deze persoon is verantwoordelijk voor de verdere verspreiding van de link onder de groepsleden. 

categorie 1 jazz/pop 

De kids van Amsterdam Oost

Jazz Kidz

The Other Ones

categorie 2 jazz/pop 

The Extraordinary Rejects

Urban

Fjäck

categorie 3 klassiek/wereldmuziek

 Jonge Strijkers Strijkkwartet

F-luitjes

Music Breakers Junior 

categorie 4 klassiek/wereldmuziek

Wonderful Music 

Klezmagic Junior

Het Harpensemble